nankangracing.se

CR-S, det nya r-däcket från Nankang!

Efter att ha lanserat AR-1 och gjort sig till ett hushållsnamn både hos professionella racingförare och trackday-entusiaster så gick ingenjörerna i Taiwan tillbaka till ritbordet och efter tre års utveckling är nu det nya däcket, CR-S, redo att göra debut under våren 2024.

Nankang CR-S är specifikt framtaget med Time Attack och långlopp i åtanke. Under 2023 har däcket satts på ordentligt prov som enhetsdäck i Lotus Cup Europe med stor framgång där förarna och teamens feedback format den färdiga produkten. För användning på bana så är det inte bara tänkt att vara snabbare än AR-1 utan också mer konsekvent i hur greppet distribueras över ytan under kurvtagningar tack vare sitt asymmetriska mönster.

För körning på allmän väg så har det även tagits kliv framåt. Det erbjuder bättre komfort med lägre buller och i vått väglag så förs vattnet undan mer effektiv så du får mer greppyta jämfört med AR-1.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill beställa däck? Kontakta oss!