nankangracing.se

A. Åbergs Bil & Import AB – ny distributör av Nankang Motorsportdäck

Från årsskiftet är det A. Åbergs Bil & Import AB i Hässleholm som tar
hand om distributionen av Nankangs allt mer populära motorsportdäck i Sverige.
– Det är en spännande uppstickare på motorsportmarknaden och de kompletterar vårt nuvarande sortiment perfekt, säger VD Anders Åberg på A. Åbergs Bil & Import AB.

Tillgängligheten på däcken kommer fortsatt vara god och snabba leveranser utlovas precis som tidigare. Den populära modellen R-Däck “AR-1” som är hörnstenen i verksamheten har utökats med fler intressanta storlekar under vintern och kommer vara leveransklara i Sverige från början av April.

– Vi kommer sälja däcken främst via vår egen webshop, RallyShop.se samt genom vår nära samarbetspartner i Stockholm (Nacka), R-Däck.se. Christopher och Tobias, på R-Däck.se, har gjort ett stabilt jobb för märket tidigare och jag är glad att samarbetet fortsätter med oförminskad motivation att göra Nankang till det självklara valet för landets banåkare, fortsätter Anders.

– Vi har hållit på länge med R-däck och har marknadens bredaste utbud och ett bra kundunderlag i hela Sverige. Vi har även samlat på oss rejält med erfarenhet och kunskap genom åren och detta kryddat med bättre logistiklösningar kommer vi kunna serva våra kunder ännu bättre framöver, säger Christopher.

Däckservice erbjuds gratis i samband med köp i både Hässleholm och Nacka för de som vill komma och hämta nya däck på egen hand.

– Ett långsiktigt mål är att få organisatörerna bakom racingserierna i Sverige att få upp ögonen för Nankang och kanske skriva enhetsdäckavtal med oss framöver, säger Anders.

Nankang Motorsport Sverige vill härmed erbjuda alla kunder fri frakt på AR-1 fram till 30/4 -18!

Beställ däcken online:

www.rallyshop.se
info@rallyshop.se

0709595155

————————————————-

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill beställa däck? Kontakta oss!